Vrem domnia legii într-o Românie bogată!

Image

Vrem domnia legii într-o Românie bogată!

În fiecare zi, actorii vieţii politice se îndepărtează parcă tot mai mult de aşteptările românilor. Puterea socialistă îngroapă ţara în faliment. Ieşirea din sărăcie şi alungarea nedreptăţii par nişte promisiuni deşarte.

În căutarea soluţiilor cu adevărat noi, unii aderă la formule învechite. Jumătăţile de măsură sunt la ordinea zilei. Reforma elitei parlamentare întârzie şi sfidarea la adresa cetăţeanului e mai batjocoritoare decât oricând.

Noua Republică există pentru a contesta tiparele ruginite şi aparenţele ipocrite ale politichiei dâmboviţene. România are nevoie de soluţii radicale, nu convenţionale; vrem o Nouă Republică condusă de lideri curajoşi, iar nu de personaje şantajabile sau venale.

Trăim într-o ţară dăruită de Dumnezeu cu resurse extraordinare. Cu toate acestea, milioane de români au fost alungaţi peste graniţe de o cleptocraţie transpartinică şi o birocraţie incompetentă. Sub toate guvernele, conduse de toate partidele parlamentare, România a fost secătuită şi siluită. Nu meritam un destin mai bun?

Suntem sătui de oameni incompetenţi şi de impostori cu aere, dornici să conducă pentru propria căpătuială şi fără un gând, măcar, la interesul naţional.

Toate partidele din România s-au născut din păcatul originar, adică din legătura perversă între politică, afaceri murdare şi banii publici, luaţi de către Stat direct din buzunarele cetăţenilor. Sponsorii partidelor-clan primesc contracte cu statul, ucigând astfel piaţa liberă, competiţia, succesul.

Noua Republică nu s-a născut dintr-un viol, dintr-un incest sau dintr-o înşelare, ca partidele mafiote ale tranziţiei, ci din dragostea de ţară.

Ne-am născut pentru a le vorbi milioanelor de cetăţeni care stau acasă dezgustaţi. Milioane de români drepţi și cinstiţi s-au săturat de chinul supravieţuirii de pe o zi pe alta, de bani puţini şi o viaţă nedemnă. Milioane de români gospodari se simt sfidaţi de clasa parveniţilor, de ostentaţia nomenclaturii formate în veşnica noastră tranziţie.

Am obosit să auzim explicaţii vagi şi generaliste pentru furtul sistematic din avuţia ţării şi pentru nivelul prost de trai al românilor -explicaţii care exclud referirea la sifonări discrete şi la tunuri criminale, la domnia bacşişului şi triumful şmecheriei.

Vrem ordine într-o Românie bogată!

Într-un ceas tulbure pentru milioane de cetăţeni corecţi şi patrioţi, Noua Republică reafirmă primatul valorilor în politică. Cei care au guvernat și au închis ochii la furt vor trebui să răspundă!

Născută de la firul ierbii, prin efortul eroic a mii de oameni treziţi de încredere şi speranţă, prin entuziasm şi generozitatea, Noua Republică are o poveste adevărată. Mii de români şi-au luat semnătura în stradă pentru a avea propriul partid. Alţii continuă să mizeze pe votul furat sau cumpărat. Cerem românilor vrednici și pricepuţi să nu abandoneze cursa, să nu deznădăjduiască şi să parieze – aici şi acum – doar pe oamenii plămădiţi din aluatul inteligenţei şi al caracterului.

Pas cu pas, organic, vrem să construim o nouă casă pe temelii curate. Partidul Noua Republică nu încetează să descopere, să atragă, să educe şi să propulseze în spaţiul public oameni liberi, competenţi şi virtuoşi. Într-o bună zi, Statul român va avea nevoie de toate aceste personalităţi. Ține de noi ca această zi să fie mâine și nu peste un veac.

Susţinem ordinea şi legea, libertatea individuală, proprietatea privată şi demnitatea persoanei, Statul de drept, valorile familiei şi egalitatea tuturor cetăţenilor în faţa legii.

Partidul nostru apără cele două axe fundamentale ale democraţiei şi statului de drept: libertatea economică şi justiţia independentă. Vrem bani pentru români și o dreptate cinstit împărţită!

Respingem pesimismul şi resemnarea. Ne repugnă toate ideologiile extremiste.

Partidul nostru apără piaţa liberă şi competiţia meritocratică în serviciul public. Susţinem economia concurenţială guvernată de reguli clare şi instituţii funcţionale.

Partidul Noua Republică respinge orice compromis şi orice abatere, cât de mică, de la aceste valori şi principii care-i ghidează acţiunea politică.

Împrejurarea că România se află sub asaltul forţelor de stânga nu e un motiv pentru compromisuri ori subite căderi în uitare. Noua Republică nu îi păcăleşte pe Români cu vreo ciorbă reîncălzită.

Duplicitatea, dublul limbaj, afişarea unei filosofii politice înalte şi practicarea opusului acesteia, respingerea declarativă a corupţiei dar tolerarea ei în rândul propriilor membri, trimiterea în derizoriu a integrităţii şi a moralităţii în politică, aceste racile şi multe altele descalifică ideea de dreapta.

A venit momentul unei schimbări fundamentale de paradigmă în politica românească. A sosit ceasul asumării unei idei corecte despre ordine şi lege. Numai dreapta curată va uni speranţele a milioane de români!

Milioane de cetăţeni vor ca România să-şi recâştige respectul şi stima Europei, să redevină competitivă pe plan internațional, generînd alte standarde de viaţă civilizată într-o ţară liberă și prosperă.

Noua Republică deschide un nou drum în faţa românilor de pretutindeni. Avem răbdarea şi determinarea să aşteptăm şi să pregătim momentul reîntâlnirii cu un electorat înţelepţit de cumplita experienţă a guvernării USL. Milioane de români vor înţelege că ordinea şi curăţenia deschid drumul necesar spre prosperitate!

Cinstea şi competenţa politică, singurul drum care duce România spre prosperitate şi civilizaţie!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s